Toneelvereniging Kruudmoes uit Klazienaveen

 

          Hallo

 

    Wij zijn Toneelvereniging Kruudmoes uit Klazienaveen, U kent ons vast wel.We spelen elk jaar rond eind februari begin maart, 8 keer een voorstelling in het Buurtgebouw Kruidenveld in Klazienaveen.

  Één van deze avonden spelen we belangeloos voor bejaarden en bewoners van De Hilde en Woongroep De Komeet en de Dillehof (ze vinden het elk jaar prachtig) de andere 7 avonden spelen we voor publiek, en wordt er door de buurtvereniging entree gevraagd.  Ook hebben we elke avond een verloting, en zowel de entree opbrengst als ook de verlotingsopbrengst gaat in z'n geheel naar Buurtvereniging Kruidenveld voor onderhoud en activiteiten.

Nu komt onze vraag, voor de verloting zijn we leuke prijzen nodig, mag ook best leuk reclamemateriaal of leuke waardebonnen zijn.

 

    Ook kunt u ons natuurlijk financieel sponsoren! (dit gebruiken wij zelf voor verbouw toneel en kleding etc etc)

 

    Daarvoor hebben we de volgende leuke pakketten   

 

 *Pakket 1 Hoofdsponsor, voor €100,- bent U al hoofdsponsor, we gaan meerdere malen reclame voor u maken! Op onze site www.kruudmoes.jouwweb.nl En op onze Instagram pagina Toneelvereniging Kruudmoes Klv, ook komt uw logo en naam, groot op de beamer in de zaal, voor aanvang van ons toneelstuk. En u hebt recht op twee vrijkaarten!!!! (voor 1 november aangeven welke datum ivm publieke verkoop, mits u daar gebruik van wilt maken)

  *Pakket 2 Co-sponsor, voor €50,- bent U Co-sponsor, we gaan reclame voor u maken op onze          site www.kruudmoes.jouwweb.nl En op onze Instagram pagina Toneelvereniging Kruudmoes Klv, Ook komt uw logo en naam op de beamer in de zaal, voor aanvang van ons toneelstuk,

   *Pakket 3 Verlotingsponsor, U levert wat prijzen voor de verlotingen, we gaan reclame voor u maken op onze site www.kruudmoes.jouwweb.nl En op onze Facebook pagina Kruudmoes Toneelvereniging Klazienaveen, ook komt uw logo en naam op de beamer in de zaal, voor aanvang van ons toneelstuk

 

   Als u besluit ons financieel te steunen (pakket 1 of 2)sturen we u heel graag een factuur.

* Voor Pakket 3 postadres; Harold Stuiver Akkerdistel 127 7891DR Klazienaveen 0622609597 0vv Kruudmoes

Of we halen t even op als t in de buurt is

 

Met vriendelijke groet Toneelvereniging Kruudmoes Klazienaveen